Jager Holland, uw betrouwbare verspartner
Jager Holland, Ihr zuverlässiger Partner für Frischprodukte
Jager Holland, your reliable fresh produce partner
Jager Holland, Deres pålidelige frugt & grønt partner

Jager Holland is IFS higher-level gecertificeerd en voldoet hiermee aan de strenge eisen behorende bij de Europese markt. Daarnaast is ons bedrijf SKAL-gecertificeerd. Hierdoor kunnen en mogen we in biologische producten handelen. Door op het desbetreffende logo te klikken, opent u het bijbehorende certificaat.


De International Featured Standard, veelal kortweg IFS genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die werd opgesteld door HDE, de Duitse brancheorganisatie van distributeurs van voedingsmiddelen.

De Franse retail-brancheorganisatie FCD heeft zich aangesloten bij de IFS-norm, terwijl ook de Italiaanse organisaties ANCC, ANCD en Federdistribuzione de norm steunen. Dit, plus het feit dat de IFS-norm werd ontwikkeld op basis van de BRC Global Standard for Food Safety, leidt ertoe dat de norm ook wel de Duits-Franse tegenhanger van BRC Food wordt genoemd.

Binnen IFS wordt gewerkt met een viertal zogenaamde "knock-out-criteria". Wanneer er niet wordt voldaan aan een van deze criteria, wordt de leverancier automatisch niet gecertificeerd. Deze criteria zijn:

• beheersing van kritische beheers punten;
• betrokkenheid van het management en medewerkers;
• traceerbaarheid van producten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen;
• uitvoering van corrigerende maatregelen.

Kwaliteit

Jager Holland garandeert vanzelfsprekend de voedselveiligheid van haar producten. Met een zeer vooruitstrevende, gecertificeerde werkwijze volgens de internationale IFS norm staat Jager Holland te allen tijde borg voor een veilig product van hoge kwaliteit.

Naast een geavanceerde producthandling hanteert Jager Holland een intensief residumonitoringsprogramma, waarbij preventief bemonsterd wordt in het land van herkomst van de producten. Uiteraard wordt alleen samengewerkt met geselecteerde leveranciers met een gecertificeerd kwaliteitssysteem waarin de voedselveiligheid geborgd wordt.